Főoldal | Rólunk | Cikkek | Szolgáltatás | Szoftver | Hardver | Elérhetőség

Dokumentumkezelés

Akire a dokumentumkezelés minden területén számíthat - az Eurodoc 2000 Kft.

Az Eurodoc 2000 Kft. a dokumentumkezelés minden területén kínál megoldásokat a korszerű dokumentummenedzsmentet használni kívánók számára.

Az emberi történelem jelentős részében a dokumentumkezelés az írásos információ valamilyen hordozó anyagon (kőtábla, papirusz, állatbőr, papír, stb.), az ember számára közvetlenül értelmezhető formában történő megjelenítését és annak minél hosszabb távú megőrzését jelentette. A XX. század második felében az ipari és információs társadalom jelentős fejlődése a dokumentumkezelés fogalmát is újradefiniálta. Az üzleti folyamatok már elsősorban gyors és hatékony adat- és információkezelési igényeket támasztottak, az ugrásszerűen fejlődő számítástechnika pedig új dimenziókat nyitott meg a dokumentumkezelés előtt. A hagyományos fizikai iratkezelés mellett egyre inkább teret nyert az elektronikus dokumentumkezelés, amely egy új önálló és dinamikusan fejlődő területet hozott létre.

Az Eurodoc 2000 Kft. a modern kor követelményeit felismerve már megalapításakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hidat kovácsoljon a dokumentumkezelés múltja és jelene között, és részt vállaljon a tevékenység jövőbeli arculatának kialakításában. Ennek megfelelően szolgáltatási körét a dokumentumkezelés komplexitásának figyelembe vételével alakította ki. Felismertük, hogy ez a terület ma már egy jól felkészült szakember gárda összehangolt tevékenységét igényli, ezért munkatársainkat úgy válogatjuk meg, hogy minden dokumentumkezeléshez kapcsolódó szakterületen magasan képzett szakértők álljanak ügyfeleink rendelkezésére.

A meglévő és leendő ügyfeleink bármikor bátran fordulhatnak hozzánk bármilyen iratkezelési problémával, legyen az egyszerű irattárolás, iratrendezés, tanácsadás, digitalizálás vagy teljes körű dokumentumkezelési megoldás. Minden ügyfelünk számára igyekszünk testre szabott megoldásokat kínálni, maximálisan figyelembe véve az egyedi igényeket és a rendelkezésre álló erőforrásokat.

Cégünk a minőségi szolgáltatáson túl rendkívül nagy hangsúlyt helyez az információ- és adatvédelemre. A zárt technológia, a munkatársak gondos kiválogatása, és az alkalmazott számítástechnikai rendszer nagyfokú adatbiztonsága garantálja ügyfeleink adatainak és dokumentumainak maximális védelmét. Cégünk tevékenységét az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer előírásai szerint végzi.

A fentieken felül fontosnak tartjuk a stabilitást és a megbízhatóságot. Azt valljuk, hogy e nélkül nem lehet hosszú távú eredményes együttműködést kialakítani az ügyfelekkel. Cégünk a megalapítása óta változatlan tulajdonosi háttérrel rendelkezik, pénzügyi helyzete stabil, munkatársai között minimális a fluktuáció.